Το βραβείο για τον Καλύτερο Σχεδιασμό Περιπτέρου απονεμήθηκε στον ΕΟΤ κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης της Ινδίας «Outbound Travel Mart» (ΟΤΜ), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μουμπάι από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου.

Ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία η Ελλάδα και ο ΕΟΤ συμμετείχε με περίπτερο στη συγκεκριμένη έκθεση, στο οποίο συνεκθέτες ήταν ο ΗΑΤΤΑ, tour operators, αλυσίδες ξενοδοχείων καθώς και η δημοτική κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Καβάλας «Δημωφέλεια».

Στην Έκθεση βρέθηκε και είχε σειρά συναντήσεων η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, καθώς και ο Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά στον ινδικό Τύπο το ελληνικό τουριστικό προϊόν, ενώ κατά την παραμονή του στην ινδική πόλη είχε συναντήσεις με tour operators και παράγοντες του Bollywood με τους οποίους συζήτησε τις δυνατότητες που προσφέρει η Ελλάδα για την πραγματοποίηση κινηματογραφικών γυρισμάτων.

Το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους του ΕΟΤ, τα στελέχη της Διεύθυνσης Έρευνας Αγοράς & Διαφήμισης του Οργανισμού κα Κλαίρη Αποστόλου και κα Αγγελική Φωτοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας