Την υλοποίηση ενός ταχύρρυθμου προγράμματος κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού, διάρκειας δύο μηνών με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΚΕΔΙΒΙΜ) αποφάσισε το υπουργείο Τουρισμού.

Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο από τις 7 Μαρτίου έως τις 2 Μαΐου. Ο αριθμός των καταρτιζόμενων θα είναι έως 50 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης θα πρέπει να υποβάλουν αποκλειστικά στην πλατφόρμα του ΚΕΔΙΒΙΜ από 7 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 00:15 μέχρι 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 23:45 αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

https://kedivim.uoc.gr/index.php/el/aitisi/katartisi-sto-epaggelma-tou-ksenagoy

Το συνολικό κόστος υλοποίησης του ταχύρρυθμου προγράμματος ανέρχεται στο ποσό των 73.200 ευρώ. Οι εισακτέοι επιβαρύνονται με δίδακτρα, τα οποία αντιστοιχούν στον ισόποσο επιμερισμό του κόστους υλοποίησης ανάλογα με τον τελικό αριθμό εισακτέων. Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνεται και το κόστος των αναγκαίων μετακινήσεων στα πλαίσια των πρακτικών ασκήσεων και των μαθημάτων τεχνικών ξενάγησης σε μνημεία, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και επιχειρήσεις τουρισμού σε άλλους νομούς της Κρήτης πλην του Ρεθύμνου και Ηρακλείου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας