Μετά από συνεργασία του Υπ.Τουρισμού, του ΟΓΑ και του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας έγινε κατορθωτό να παραταθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ιαματικών πηγών στο πρόγραμμα του ΛΑΕ/ΟΓΑ μέχρι τη Δευτέρα 7-8-2017 και ώρα 9η πρωινή.

Έτσι οι επιχειρήσεις εκμετάλλευσης ιαματικών πηγών έχουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα και να μην χάσουν έσοδα απαραίτητα για την επιβίωση τους. Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας ευχαριστεί την Υπουργό Τουρισμού κ.Έλενα Κουντουρα, τον διοικητή του ΟΓΑ κ.Στυλιανό Πλιάκη καθώς και τα στελέχη του Υπ.Τουρισμού και της Διευθυνσης Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ, τα οποία επέδειξαν τον απαραίτητο για την περίσταση επαγγελματισμό.

Εξάλλου, όπως ενημερώνει ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, ψηφίστηκε προ ημερών η προτεινόμενη τροπολογία του Υπ.Τουρισμού σύμφωνα με την οποία χορηγείται νέα προθεσμία για τις αδειοδοτήσεις που προβλέπονται στα άρθρα 17 παρ.3, 22 παρ.1 και 23 παρ.1 του Ν.3498/2006 (Α’/230) έως 31/12/2017.

Σύμφωνα με τα καινούρια δεδομένα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν στο Υπ.Τουρισμού αιτήσεις για να λάβουν:

-Βεβαίωση Συνδρομής Νομίμων Προϋποθέσεων Λειτουργίας

Εγκατάστασης Ιαματικού Τουρισμού: Μονάδας Ιαματικής Θεραπείας/Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού/Κέντρου Θαλασσοθεραπείας (Προσωρινή άδεια)

Αρμόδια Διεύθυνση: Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων (ΕΥΠΑΤΕ)

Προϊσταμένη: κ.Λένα Χατζηγεωργίου – Λουτσίδη

Τηλ 210 8707387

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας