Η Περιφέρεια Αττικής θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «FOOD EXPO OENOTELIA» που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως και 11 Μαρτίου 2024 στον εκθεσιακό χώρο Athens Metropolitan Expo, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στα Σπάτα.

Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.
Με την παρουσία της στη διοργάνωση «FOOD EXPO-OENOTELIA», η Περιφέρεια Αττικής επιδιώκει να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροδιατροφικό τομέα της.

Το ομαδικό περίπτερό της θα φιλοξενήσει 30 εκθέτες – επιχειρήσεις, για τον καθένα από τους οποίους θα αντιστοιχεί 8,50 τ.μ. ή 8,75 τ.μ. Η τιμή ανά τ.μ. ανέρχεται στα 250€.

Για κάθε επιχείρηση η Περιφέρεια θα καταβάλλει το 80% του κόστους ενοικίασης χώρου – κατασκευής περιπτέρου, (το υπόλοιπο 20% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες). Το συνολικό κόστος ενοικίασης χώρου – κατασκευής περιπτέρου για κάθε εκθέτη μετά την ανωτέρω επιδότηση της Περιφέρειας ανέρχεται στα 425€ ή 437,50€ πλέον ΦΠΑ αντίστοιχα.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι όλα τα προϊόντα που θα προβάλουν στην έκθεση να έχουν παραχθεί ή να έχουν μεταποιηθεί/ τυποποιηθεί εντός της Περιφέρειας (οι τομείς ετικετοποίησης και διαφήμισης μιας εταιρείας καθώς και οι εταιρείες logistics δεν περιλαμβάνονται). Διευκρινίζεται ότι δεν αρκεί μόνο η έδρα ή η αποθήκη μιας επιχείρησης να βρίσκεται εντός της Αττικής.

Όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 με υποβολή σχετικής αίτησης, των παραστατικών που τη συνοδεύουν καθώς και υπεύθυνης δήλωσης θεωρημένης με το γνήσιο της υπογραφής στην Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: agrotiki1@patt.gov.gr (Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις χωρίς υπογραφή ή τη σφραγίδα της επιχείρησης).

Για περισσότερες πληροφορίες: Περιφέρεια Αττικής – Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής – Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής και Προβολής της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας