Το Paros Agnanti Resort & Spa, ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στο νησί της Πάρου, παρουσιάζει την ολοκληρωτική ανανέωση του λογοτύπου του. Το νέο λογότυπο, σύμφωνα με την εταιρεία, συμβολίζει την ανανέωση και την καινοτομία που προσφέρει αυτό το μοναδικό resort στο νησί της Πάρου, αλλά γενικότερα στις Κυκλάδες.

Olvia Spa:
Ανάμεσα στη φετινή ανανέωση του Paros Agnanti Resort & Spa περιλαμβάνεται το νέο πολυτελές σπα, το Olvia Spa, που προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, με εξαιρετικές υπηρεσίες. Olvia, σύμφωνα με τον μύθο της Περσεφόνης, σημαίνει ευτυχής, μακάριος, ευδαίμων, όπως αυτός που… γευόμενος τις υπηρεσίες του spa μπορεί να απολαύσει ψυχική ικανοποίηση, χαρά και ευφορία.

Coeli Restaurant:
Επιπλέον, το Coeli Restaurant , το ανανεωμένο εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας με θέα στη θάλασσα προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη ακόμη και στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Παράλληλα με μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν και το μουσικό πρόγραμμα από ένα ντουέτο καλλιτεχνών.

Αθλητικές δραστηριότητες & Wellness events:
Οι εγκαταστάσεις αθλητικών δραστηριοτήτων (γήπεδο Padel, tennis & mini golf park) θα καλύπτουν τις ανάγκες των επισκεπτών που αναζητούν αθλητικές δραστηριότητες, ενώ η όμορφη πισίνα θα προσφέρει ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης. Το φετινό καλοκαίρι θα φιλοξενηθούν στο Paros Agnanti Resort & Spa wellness events, όπως τα powerful spinning events στον υπαίθριο χώρο, αλλά και οι οικογενειακές δράσεις ‘’ Φροντίδα στη Γη’’ όπου η οικογένεια θα έρθει σε επαφή με τη φύση και τη φροντίδα που μπορεί ναπροσφέρει η γη. Οι οικογένειες θα βιώσουν με φυσικά ελληνικά υλικά θεραπείες στο spa και παράλληλα θα ανταποδίδουν την αγάπη τους στη φύση, φυτεύοντας το οικογενειακό τους φυτό στον μποστάνι του ξενοδοχείου, βάζοντας τη δική τους σφραγίδα στη φροντίδα της γης και στις αναμνήσεις διακοπών τους.

Κυκλαδίτικη τέχνη του μαρμάρου με την υπογραφή του Εμμανουήλ Φωκιανού:
Το Paros Agnanti Resort & Spa, προσκαλεί τους επισκέπτες του σε έναν κόσμο όπου η τέχνη και η πολυτέλεια συναντώνται, καθώς ο Εμμανουήλ Φωκιανός αποκαλύπτει τη Μοναδική Έκθεση Μαρμάρου. Κάθε έργο είναι μια επιβεβαίωση της δεξιοτεχνίας που μετατρέπει το στερεό μάρμαρο σε έναν εξαιρετικό ‘’αργαλειό’’ σχημάτων και συναισθημάτων. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας