Λέσβος, Λέσβου

Περίπτερο τουριστικής προβολής της Λέσβου θα υπάρχει στην Πλατεία Συντάγματος από αύριο και για τρεις μέρες έως τις 30 Ιουλίου 2020, προκειμένου όσοι το επισκεφθούν να γνωρίσουν όλες τις πτυχές του πανέμορφου νησιού του Βορείου Αιγαίου. Η Λέσβος είναι το τρίτο σε έκταση νησί της Ελλάδας, χαρακτηρισμένο ως Γεωπάρκο από την UNESCO και καλύπτεται από χιλιάδες στρέμματα ελαιώνων και απέραντα πευκοδάση, που του δίνουν το χαρακτηριστικό του χρώμα.

Το νησί της Λέσβου λόγω των δύσκολων συνθηκών που διανύει τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη ανάγκη για προβολή και διαφήμιση, έτσι μέσα από το περίπτερο έχει την ευκαιρία να δείξει στους Αθηναίους και στους επισκέπτες της πρωτεύουσας τις υπέροχες ομορφιές του, αλλά να ενημερωθεί και το κοινό για τις ειδικές προσφορές των καταλυμάτων και των ακτοπλοϊκών εταιρειών, κυρίως για τους κρίσιμους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Παράλληλα θα προβληφθούν τα φυσικά χαρακτηριστικά του νησιού, θα υπάρξουν γαστρονομικές δοκιμές των παραδοσιακών προϊόντων, διαγωνισμοί για το κοινό, πολιτιστικά δρώμενα, κ.ο.κ. Η καμπάνια προβολής της Λέσβου απευθύνεται καταρχάς στους χιλιάδες διερχόμενους του κεντρικότερου σημείου της χώρας, στόχο έχει όμως να κινητοποιήσει και  όλα τα ΜΜΕ, όπως τα τηλεοπτικά δίκτυα εθνικής εμβέλειας, ώστε να αναδειχθούν οι λόγοι που κάνουν ελκυστική ως τουριστικό προορισμό την Λέσβο.

Οι ώρες λειτουργείας του περιπτέρου είναι οι εξής:

  • Τρίτη 28/7 10:00-21:00
  • Τέταρτη 29/7 10:00-21:00
  • Πέμπτη 30/7 10:00-19:00

Οργανωτής της τουριστικής προβολής του νησιού είναι ο Δήμος Δυτικής Λέσβου με συνδιοργανωτή το Επιμελητήριο Λέσβου και με την συμπαράσταση και την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, της Ένωσης Πρακτόρων Λέσβου και Φορέας Τουρισμού Μολύβου.

Χορηγοί της καμπάνιας για τη Λέσβο είναι οι Attica Group, Επαγγελματίες και Συνεταιρισμοί Λέσβου, Lesvos Car Rental, ενώ υπεύθυνος διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η Mact Media Group.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας