Το Vedema, a Luxury Collection Resort κέρδισε το βραβείο του «Πιο Ρομαντικού Resort της Ευρώπης» στα Love Travel Awards που διεξήχθησαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Βενετία. Το Vedema είναι το μοναδικό ελληνικό resort που παραλαμβάνει αυτή την τιμητική διάκριση, ενώ η επιλογή έγινε ανάμεσα από κορυφαία ρομαντικά θέρετρα παγκοσμίως.

Ειδικότερα, το Vedema τιμήθηκε με το βραβείο του πιο ρομαντικού resort της Ευρώπης στα Love Travel Awards που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου στη Βενετία της Ιταλίας. Τα Love Travel Awards διακρίνουν, γιορτάζουν και επιβραβεύουν τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία του κόσμου. Αποτελούν την υπέρτατη αναγνώριση για τα ρομαντικά ξενοδοχεία του κόσμου, αναγνωρίζοντας μονάδες που υπερέχουν των υπολοίπων, κάνοντας τις στιγμές των επισκεπτών τους ακόμη πιο ξεχωριστές.

Η παγκόσμια ταξιδιωτική κοινότητα ξεχώρισε το Vedema και το ψήφισε για την μοναδική του ικανότητα να δημιουργεί αξέχαστες στιγμές και εκλεπτυσμένες εμπειρίες για τους επισκέπτες του. Ένα αυθεντικό και αποκλειστικό θέρετρο στην καρδιά ενός γραφικού χωριού της Σαντορίνης, η εμβληματική φιλοξενία του Vedema κέρδισε την πιο ρομαντική διάκριση στον τουριστικό χώρο.

Κρυμμένο μέσα στο μεσαιωνικό οικισμό του Μεγαλοχωρίου, το μαγευτικό Vedema έχει εξελιχθεί από ένα κελλάρι 400 χρόνων και ένα παραδοσιακό καπετανόσπιτο του προηγούμενου αιώνα, σε ένα αυθεντικό θέρετρο αυθεντικού κυκλαδίτικου στυλ. Με πλήρη αφοσίωση στις ανάγκες των ταξιδιωτών, το Vedema έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο γοητευτικά, πολυτελή και φιλόξενα θέρετρα του νησιού. Στη δυτική πλευρά της Σαντορίνης, είναι περικυκλωμένο από ένα παραδοσιακό πέτρινο τοίχο και περιτριγυρισμένο από αμπελώνες με θέα στο παραδοσιακό χωριό και τη θάλασσα του Αιγαίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας