Το Σήμα ETHOS “Gold” απέσπασε η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε, η οποία έχει επιτύχει επίπεδο συμμόρφωσης σε σχέση με τις απαιτήσεις του Προτύπου, πάνω από 75%.

Η απονομή της Πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρίας στη 13η Ολομέλεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Δημήτρης Δαμπασίνας, ο οποίος σχολίασε: «Ευχαριστούμε θερμά τον φορέα Πιστοποίησης EUROCERT, ο οποίος από νωρίς μας «άνοιξε το δρόμο» για να εφαρμόσουμε τις αρχές του ESG. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα η οποία εργάστηκε σκληρά για να επιτύχουμε αυτό το επίπεδο συμμόρφωσης».

Η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια λαμβάνοντας το σήμα ETHOS “Gold”, επιβεβαιώνει την υπευθυνότητά της προς τους μετόχους, τους εργαζόμενους, τους πελάτες και το κοινωνικό σύνολο. Επιπλέον, δεσμεύεται για τη συνεχή πρόοδό της σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο αφήνοντας θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Λίγα λόγια για την Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε.:

Η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην παραγωγή κι εμφιάλωση ελαιολάδου και σπορελαίων και στο εμπόριο προϊόντων delicatessen από το 2000, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις.

Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα και αποτελεί μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Χάρη στη δομή της, καθίσταται ιδιαίτερα ευέλικτη στις νέες ανάγκες που προκύπτουν, αλλά και προσαρμοστική στις εκάστοτε μεταβολές της αγοράς. Έχει ισχυρή παρουσία τόσο στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής, όσο και στον κλάδο HO.RE.CA και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων & ιδιωτικής ετικέτας σε μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα εξάγει σε 35 χώρες και στις 5 ηπείρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας