ΠΟΔΙΞ

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 η ΠΟΔΙΞ- η Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων– πραγματοποίησε για τα μέλη της την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκε σύσωμο το συμβούλιο της ΠΟΔΙΞ, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Πελεκανάκης, ο κ Γιώργος Ματσίγκος Αντιπρόεδρος ΠΟΔΙΞ και Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, ο κ. Δημήτρης Κουμπαράκης Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, ο κ. Γιάννης Σπανάκης, ταμίας της ΠΟΔΙΞ και του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Γιώργος Παπαμιχαήλ, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Διευθυντών Μακεδονίας – Θράκης, ο κ. Νίκος Πέτσης,ο κ. Γιώργος Σφακιανάκης, ο κ. Αλέξανδρος Σωμαράς και ο κ Δημήτρης Κάκαρης Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Αθηνών – Αττικής.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν Διευθυντές ξενοδοχείων από όλη την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή Αττικής.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Πελεκανάκης ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Αθηνών-Αττικής καλή επιτυχία στις δράσεις τους και στις επερχόμενες εκλογές τους και σε όλους Υγεία, Ειρήνη και μια Δυναμική και Αποτελεσματική Τουριστική σαιζόν όπως αυτή αρμόζει στα Ξενοδοχεία της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας