Παρά την πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία, η γερμανική βιομηχανία αερομεταφορών αναμένει σημαντική αύξηση της ζήτησης για διακοπές τη σεζόν του 2022.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αερομεταφορείς προσφέρουν νέες συνδέσεις από τα γερμανικά αεροδρόμια προς δημοφιλείς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελλάδα.

Δείτε μερικές από τις νέες συνδέσεις με Ελλάδα έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής οι αερομεταφορείς από τα γερμανικά αεροδρόμια…

Ντίσελντορφ | Η Corendon Airlines πρόσθεσε νέα δρομολόγια προς Ρόδο από τις αρχές Μαϊου, ενώ η Condor θα προσφέρει νέες πτήσεις προς Αθήνα από τον Απρίλιο. Επιπλέον, η Eurowings θα πραγματοποιεί πτήσεις προς Βόλο από τις 21 Μαϊου.

Φρανκφούρτη | H Condor διευρύνει το πρόγραμμά της στην Ευρώπη με την προσθήκη της Κεφαλονιάς.

Λειψία | Το αεροδρόμιο Λειψίας μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει ένα νέο δρομολόγιο της Condor προς Αθήνα. Από τις 18 Απριλίου ο αερομεταφορέας θα πετά προς την ελληνική πρωτεύουσα 2 φορές την εβδομάδα.

Μόναχο | Η Eurowings Discover, με πέντε αεροσκάφη Airbus A320s που έχουν βάση εκεί, πρόκειται να πραγματοποιεί δρομολόγια προς 21 προορισμούς της Μεσογείου.

Νιρεμβέργη | H Aegean προσφέρει νέες συνδέσεις με την Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας