Έως τις 16 Ιουνίου θα διαρκέσει ταξίδι εξοικείωσης που διοργανώνει η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Πολωνίας στον Όλυμπο, με τη συμμετοχή των δημοσιογράφων-ορειβατών κ.κ. Monika Witkowska και Adam Rowicki.

Η κ. Monika Witkowska, είναι δημοφιλής Πολωνή ορειβάτης, συγγραφέας, influencer και ο κύριος Adam Rowicki, δημοσιογράφος και επιμελητής βιβλίων, ο οποίος είναι επίσης ορειβάτης.

Το ταξίδι στοχεύει στην προβολή του ορειβατικού τουρισμού μέσα από την ιστοσελίδα της κ. Witkowska στο Facebook & Instagram με 20.000 ακολούθους. Η κ. Monika Witkowska έχει δημοσιεύσει 11 βιβλία για τον ορειβατικό τουρισμό μετά από ταξίδια της σε όλο τον κόσμο ενώ σε αυτό της το ταξίδι θα συλλέξει υλικό, πληροφορίες και φωτογραφίες για το νέο της βιβλίο, το οποίο θα περιέχει 10 σελίδες για τον Όλυμπο και θα εκδοθεί το 2025.

Στο μεταξύ, θα δημοσιεύει αφιερώματα σε περιοδικά ταξιδιών και βουνού και θα διαφημίζει την Ελλάδα ως ορειβατικό προορισμό μέσω δημοσιεύσεων στο instagram, αναρτήσεων & webinars στο facebook αλλά και μέσω της συμμετοχής της ως προσκεκλημένη σε τηλεοπτικές εκπομπές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας