Με δυνατές συνεργασίες και δραστηριότητες ξεκινά τη σεζόν το ιστορικό Poseidonion Grand Hotel των 100 και πλέον ετών, το οποίο άνοιξε εδώ και λίγο καιρό τις πόρτες του.

Φέτος, στην οικογένεια των εξωτερικών δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου εντάσσεται η λειτουργία του κινηματογράφου “Τιτάνια”, που μετρά περίπου 70 χρόνια παρουσίας στο νησί των Σπετσών. Ο χώρος του κινηματογράφου θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν αγαπημένες τους ταινίες, ενώ θα προσφέρεται και για τη φιλοξενία πολιτιστικών δρώμενων του νησιού, όπως θεματικά Σαββατοκύριακα, παιδικές παραστάσεις και διάφορες εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος.

Μια σημαντική συνεργασία ξεκίνησε φέτος για το ξενοδοχείο στο χώρο της υγείας και ευεξίας με το brand των Holmes Place. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών Fitness, όπως καθημερινά Group Classes, Outdoor Running, Cycling, Hiking, και φυσικά εξατομικευμένες υπηρεσίες Personal Training. Σε ό,τι αφορά την ευεξία το κομμάτι του Spa συνεχίζεται μέσα από τη συνεργασία με τον Όμιλο Asian Spa.

Τις υπηρεσίες ομορφιάς συμπληρώνει το Poseidonia Hairworks του Λοΐζου Ιωάννου που συνεχίζει για 4η χρονιά να παρέχει στον ειδικό χώρο του ξενοδοχείου μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών για την περιποίηση των μαλλιών.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν και φέτος την ευκαιρία να γευτούν τις γαστρονομικές προτάσεις του σεφ Σταμάτη Μαρμαρινού.

Το αναγνωρισμένο επίπεδο της γαστρονομίας και του service του Poseidonion Grand Hotel μεταφέρονται πλέον και εκτός ξενοδοχείου καθώς η ομάδα του Ποσειδωνίου αναλαμβάνει εξολοκλήρου το catering εκδηλώσεων σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμούν οι ενδιαφερόμενοι στο νησί των Σπετσών. Οι λάτρεις του ποτού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις προτάσεις του The Gin Joint (Βραβείο καλύτερου Μενού Cocktail 2017) που επιμελείται και φέτος τον κατάλογο των cocktails του ξενoδοχείου.

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της προηγούμενης σεζόν με την Artion Galleries, το Poseidonion Grand Hotel φιλοξενεί και φέτος ξεχωριστά έργα σημαντικών καλλιτεχνών στους χώρους του, τα οποία οι επισκέπτες του ξενοδοχείου και του νησιού θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά αλλά και να αποκτήσουν. Γιορτάζοντας 30 χρόνια παρουσίας, η Artion Galleries παρουσιάζει έργα από διάφορους καλλιτέχνες καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ οι εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν θα είναι αφιερωμένες στους καλλιτέχνες Bernard Saint Maxent, Angelo Accardi, Costas Tsoclis και Sotiris Sorogas.

Το Poseidonion Grand Hotel απαντώντας στο όραμα του ιδρυτή του Σωτήριου Ανάργυρου, κατέχει κεντρική παρουσία σε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις του νησιού, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας