Το πρόγραμμα «Meet the Winemaker» («Συναντήστε τον Οινοπαραγωγό») της Norwegian Cruise Line (NCL) επιστρέφει κατά τη σεζόν του 2022 για την έκτη χρονιά. Η εταιρεία συνεργάστηκε ξανά με διάσημα οινοποιεία για να δημιουργήσει αυτό το εποχιακό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για λάτρεις του κρασιού.

Για πρώτη φορά την ιστορία του, το πρόγραμμα «Meet the Winemaker» θα αφορά κρουαζιέρες της Ευρώπης, καθώς το Norwegian Escape θα ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά και την Ιταλία, στις 17 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης τον Ιούλιο θα είναι ο οινοποιός Antonio Hidalgo του παγκοσμίως αναγνωρισμένου και οικογενειακού ισπανικού οίκου Sherry Bodegas Hidalgo La Gitana.

Η κρουαζιέρα παρέχει αποκλειστικές ευκαιρίες συνεργασίας με οινοποιούς και άλλους ειδικούς μέσω μιας ποικιλίας εμπλουτισμένων σεμιναρίων και δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνουν γευσιγνωσία κρασιών και δείπνο σε συνδυασμό με κρασιά, διαδραστικές γαστρονομικές επιδείξεις και συναντήσεις εν πλω.

Η εμπειρία θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες κρουαζιέρες με τα Norwegian Encore, Norwegian Escape, Norwegian Joy και Norwegian Bliss.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας