πρωινό

Στα πλαίσια του Special Event Gastronomy Forum και στην ενότητα «Γαστρονομική ταυτότητα – Το Ελληνικό πρωινό του Ξ.Ε.Ε» παρουσιάστηκε το project Ελληνικό Πρωινό.

Στην εν λόγω ενότητα μίλησαν η κυρία Σίσσυ Αγγελοπούλου η οποία είναι Υπεύθυνη προγράμματος αλλά και η κυρία Χρυσούλα Παπαλέξη η οποία εκπροσώπησε το Ξενοδοχείο Γανυμήδης, παρουσιάζοντας το πρότυπο πρωινό Φωκίδας.

gastronomyΚατά την ομιλία, έγινε παρουσίαση καινοτόμων ιδεών και γεύσεων ενώ δε τονίστηκε πως το ελληνικό πρωινό αποτελεί ιδανικό τρόπο και ευκαιρία για κάθε ξενοδόχο, ώστε να καταφέρει ο επισκέπτης του να αγγίξει, να μυρίσει, να γευτεί και να δει εικόνες τις πατρίδας μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ειδικά φέτος και  περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, κάθε θεματική ενότητα του special event Gastronomy Forum, έχει κατεξοχήν εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Σημειώνεται ότι κύριο μέλημα των αρχιμαγείρων-εισηγητών είναι κατά τις ομιλίες-παρουσιάσεις που πραγματοποιούν να διατηρούν πάντοτε τους chefs σε επαφή με την ουσία της μαγειρικής τέχνης κρατώντας έτσι ενεργό και το ενδιαφέρον του κοινού που τους παρακολουθεί.

14:00 – 14:45 συνεχίζεται η περιήγηση στους γαστρονομικούς τουρισμούς στην ενότητα «Γαστρονομική Ταυτότητα-Ρόδος» θα μιλήσουν οι κύριοι Διαμαντάκης Στάθης, Ευθυμιάδης Χρήστος, Σφυριαλλάς Τσαμπικός – Ex. Chefs.

Στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία «Νέες τάσεις- Veganισμός & Ωμοφαγία» όπου θα μιλήσουν οι κυρίες Άλκιστης Αλεξανδράτου, Ντέμμυ Γεωργίου – Λάιμ Bistro.

Στην συνέχεια η Τήνος έχει την τιμητικής της με την ομιλία «Γαστρονομική ταυτότητα-Τήνος» που θα πραγματοποιηθεί 16:00-16:45 με ομιλητές τους κ.κ. Καλογεράτος Τάκης, Πλακιάς Βασίλης, Αμυραλής Γιώργος – Tinos Food Paths, Χάλαρης Λεωνίδας – ex. Chef.

Οι «Νέες τάσεις – High End Gastronomy Masterclass» θα αναλυθούν 17:00-17:45 από τον Chef Psomopoulo Stavro.

Τέλος η Ήπειρός μέσα από την ενότητα «Γαστρονομική ταυτότητα-Ήπειρος» που θα πραγματοποιηθεί 18:00 – 18:45 οι κ.κ.Τάσος Τόλης, Δότσιος Άδαμος – ex. Chefs , Στάθης Σιούτης – Γ.Γ. Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων θα μιλήσουν για την υπέροχη κουζίνα της Ηπείρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας