Πρόγραμμα επαγγελματικών παρουσιάσεων, απευθυνόμενο σε εκπροσώπους tour operators και τουριστικών γραφείων της Ζυρίχης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου από στελέχη και συνεργάτες marketing του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, με στόχο την πρώτη προσέγγιση της ελβετικής τουριστικής αγοράς από την προαθωνική χερσόνησο.

Πράγματι, οι επιχειρηματίες της Ανατολικής Χαλκιδικής, αφού μελέτησαν προσεκτικά:

  • τα δεδομένα,
  • τα ποιοτικά / ποσοτικά χαρακτηριστικά και
  • τις τάσεις της εν λόγω αγοράς,

παρουσίασαν στους Ελβετούς σειρά ελκυστικών προτάσεων και έτοιμων τουριστικών πακέτων, τα οποία διαμορφώνουν μία προωθητική επικοινωνιακή παλέτα με πολλές προεκτάσεις.

Πολυτελή καταλύματα, πολιτιστικά σημεία που χαρακτηρίζονται ως παγκόσμιες μοναδικότητες, κέντρα spa και ευεξίας, ιστιοπλοϊκές υποδομές, μεσογειακές γαστρονομικές δυνατότητες επιλεγμένων restaurants, συνεδριακοί χώροι, γαμήλιες τελετές και επί μέρους προτάσεις διακοπών συνέθεσαν την επαγγελματική παρουσίαση, η οποία αποτέλεσε σημείο αναφοράς κάθε συνάντησης.

Η θετική αντιμετώπιση της συγκεκριμένης προσέγγισης από τους Ελβετούς δίνει το πράσινο φως στον Οργανισμό να εμπλουτίσει το μελλοντικό σχεδιασμό του με προωθητικές δραστηριότητες, όπως ακριβώς αυτές προτάθηκαν από τους συνομιλητές αλλά και να παρουσιάσει στην ελβετική αγορά καταλύματα και υποδομές, που να πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

Πρώτη συνέργεια του Οργανισμού με γνωστό Ελβετό  tour operator θα είναι εκείνη της 2ημερης επίσκεψης στην περιοχή στελεχών του, τα οποία τον επόμενο Μάιο αναμένεται να επισκεφθούν καταλύματα και να βιώσουν πραγματικές τουριστικές εμπειρίες, οι οποίες σχετίζονται με ιστιοπλοϊκό και θαλάσσιο τουρισμό.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας