Οι πτήσεις μεταξύ Βρετανίας και ΕΕ θα σταματήσουν τον Μάρτιο του 2019 εάν η Βρετανία δεν καταφέρει να φθάσει σε συμφωνία με την ΕΕ μέχρι το 2019, προειδοποιεί ο διευθυντής της Ryanair, Michael O’Leary, τονίζοντας ότι σε αυτή περίπτωση, νομικά, οι πτήσεις θα διακοπούν.

Ετσι, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όπως είπε, το καλοκαίρι του 2019 να μην υπάρξουν πτήσεις, όμως ο αερομεταφορέας δεν θα έχει σοβαρές απώλειες καθώς θα τις έχει μετακινήσει σε άλλους προορισμούς.

Ωστόσο εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τις αεροπορικές συνδέσεις μέχρι και τον Απρίλιο του 2019, όταν η βρετανική κυβέρνηση θα σπεύδει να διασφαλίσει προσωρινή συμφωνία.

Δεν θα υπάρξουν πτήσεις από τον Απρίλιο του 2019 εάν δεν υπάρξει συμφωνία, τόνισε.

Όπως είπε, οι βρετανοί έχουν υποτιμήσει την εκταση στην οποία η Ευρώπη κάνει λόμπι εναντίον των βρετανών πτήσεων. Οι Γάλλοι και οι Γερμανοί συμφωνούν ότι θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία αλλά με αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων της ΕΕ.

Οι αερομεταφορείς και οι τουρ οπερέιτορ έχουν ανάγκη να επιτευχθεί συμφωνία μέχρι τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2018, διαφορετικά θα αναγκασθούμε να ακυρώσουμε πτήσεις, ιδίως από το Νοέμβριο του 2018, έτσι ώστε να τις μετακινήσουμε αλλού, ειπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας