Η Riginos, μια από τις κορυφαίες εταιρίες yachting στην Ελλάδα, συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στη μεγαλύτερη διοργάνωση για τα σκάφη αναψυχής στη χώρα μας, το Olympic Yacht Show που θα διεξαχθεί από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2023 στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine, στο Λαύριο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν από κοντά σκάφη παγκοσμίου φήμης μέσα στο νερό αλλά και να «ξεναγηθούν» σε αυτά έχοντας την καθοδήγηση των πωλητών της εταιρείας.

Η Riginos θα εκθέσει συνολικά 8 εντυπωσιακά και δημοφιλή σκάφη. Πιο συγκεκριμένα, στο πλωτό μέρος της έκθεσης θα βρίσκονται τα Nimbus T8, Nimbus T9, Nimbus T11, το ολοκαίνουργιο Nimbus C11, το Highfield SP 900 και το Brig Eagle 10. Στο χερσαίο μέρος, μέσα στο περίπτερο της εταιρείας, θα βρίσκονται δυο φουσκωτά tenders, το premium ΑΒ JET 430 και το bestseller Highfield SP420.

H Riginos εδρεύει στην Ελλάδα, έχει 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του yachting και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων της εκπροσώπησης ξένων ναυπηγείων, αγοροπωλησίας μεταχειρισμένων σκαφών, ναυλώσεων καθώς και διαχείρισης των καλύτερων σκαφών αναψυχής παγκοσμίως.

Το 3ο Olympic Yacht Show έχει στόχο να αναδείξει τα νέα μοντέλα προς πώληση που ανήκουν στην premium κατηγορία σκαφών. Η φετινή διοργάνωση αναμένεται πλουσιότερη και με περισσότερες κατηγορίες σκαφών, παγκόσμιες πρεμιέρες, καθώς και με ποικίλα happenings που θα διοργανωθούν από τους συμμετέχοντες.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το περίπτερο της RIGINOS στην προβλήτα D7 με αριθμό 53 και να γνωρίσετε τα σκάφη και τους ανθρώπους της από κοντά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας