Το Riviera Travel, στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέρει ένα δωρεάν πακέτο premium ποτών σε όσους κάνουν κράτηση σε ένα νέο του ταξίδι στην Ελλάδα, με 10 διανυκτερεύσεις, εκ των οποίων: 7 σε κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου σε συνεργασία με την Celestyal Cruises, μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Αθήνα πριν από την κρουαζιέρα και δύο διανυκτερεύσεις μετά την κρουαζιέρα σε παραθαλάσσιο θέρετρο.

Αναχωρώντας με το Celestyal Journey, χωρητικότητας 1.260 επιβατών, η κρουαζιέρα περιλαμβάνει επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη και τη Μήλο με ξεναγήσεις στο Κουσάντασι, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, ενώ οι διαμονές, πριν και μετά την κρουαζιέρα, περιλαμβάνουν ξεναγήσεις στην Ακρόπολη, στο Ακρωτήριο του Σουνίου και στο Ναό του Ποσειδώνα.

Η προσφορά δωρεάν πακέτου premium ποτών είναι διαθέσιμη σε πέντε αναχωρήσεις μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου και ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 29 Φεβρουαρίου. Οι τιμές ξεκινούν από 2.499 £.

Ο Will Sarson, επικεφαλής του προϊόντος, δήλωσε: «Αυτά τα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας και διαμονής επιτρέπουν στους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ιστορία και την ομορφιά των ελληνικών νησιών σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

“Με τόσα πολλά. που περιλαμβάνονται σε αυτό το ταξίδι. προσφέρουμε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Με το πρόσθετο μπόνους ενός δωρεάν πακέτου premium ποτών, λέμε ότι αυτή είναι η ιδανική στιγμή για κράτηση.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας