Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, θα συμμετέχει ως Platinum χορηγός στο CyberTechCon, το συνέδριο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, το Cyber Security και τις υπηρεσίες Cloud, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Μαρτίου 2023, στο Porto Palace Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα αναδειχθούν οι προηγμένες λύσεις που παρέχει η εταιρεία για πιο βιώσιμα, αποδοτικά, προσαρμοστικά και ανθεκτικά Data Centers, με ομιλητή τον Θάνο Τσικόγια, Data Center Solutions Architect της Schneider Electric.

Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού, όπως πίνακες, υλικά ράγας και λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, αλλά και να έρθουν σε επαφή με ειδικούς του κλάδου.

Το CyberTechCon θα εστιάσει στις τάσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, που αφορούν καινοτόμες τεχνολογίες για την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Θα παρουσιαστούν, ακόμη, εργαλεία και πρακτικές για την ενίσχυση της κυβερνoασφάλειας των εταιρειών, καθώς και οι κυρίαρχες τάσεις στο Cloud Computing, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να παραμείνουν ανταγωνιστικές, μειώνοντας στο ελάχιστο δυνατό το κόστος.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Σχετικά με την Schneider Electric

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζουμε ‘Life Is On’.
Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό σας συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα.

Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες.

Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας