Σε συνέχεια των βραβεύσεων και πιστοποιήσεων που έχει αποσπάσει από αναγνωρισμένους φορείς, τo Creta Maris Beach Resort, είχε τη χαρά να βραβευτεί για μία ακόμη φορά από τους επισκέπτες του, μέσω του ρωσικού τουριστικού οργανισμού Tez Tour, αποσπώντας το βραβείο «Best Overall Customer Satisfaction 5* Hotels Crete», αλλά και την αναγνώριση από το TEZ TOUR ως «Best Hotel-Partner of TEZ TOUR».

Αναλυτικότερα, το ξενοδοχείο βραβεύτηκε, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «TEZ TOUR WORLDBERRY AWARDS» που πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στη Μόσχα, ξεχωρίζοντας στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, αφού ικανοποιήσε πλήρως τις προσδοκίες τους στην εξυπηρέτηση κατά τη διαμονή τους στο Creta Maris Beach Resort. Επίσης, τιμήθηκε ως ένας από τους καλύτερους συνεργάτες του TEZ TOUR για το 2016, συνεχίζοντας να έχει άψογη συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό.

Με αφορμή τη βράβευση του Creta Maris Beach Resort, ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Νίκος Βλασιάδης, ευχαρήστησε όλη την ομάδα του Tez Tour Hellas για την άριστη συνεργασία, αλλά και τους επισκέπτες για αυτήν την τιμητική διάκριση του Creta Maris Beach Resort.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας