Τον ρόλο του ως κομβικό σημείο συνάντησης του κλάδου της βραχυχρόνιας μίσθωσης επιβεβαίωσε το ShortStay Conference 2024, που πραγματοποιήθηκε στις 9 & 10 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα.

Για 6η συνεχή χρονιά, οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, βιλών και serviced apartments, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις της αγοράς αλλά και τις νέες τάσεις, συζήτησαν για τις προοπτικές αλλά και τις προκλήσεις και προχώρησαν σε συνεργασίες. Ταυτόχρονα, μεγάλες εταιρείες από το τεράστιο πλέον επιχειρηματικό οικοσύστημα που έχει αναπτυχθεί γύρω από τον κλάδο, έδωσαν το παρόν, παρουσιάζοντας τις λύσεις και τα προϊόντα τους που βοηθούν τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους με πιο αποδοτικό τρόπο.

Περισσότεροι από 45 ομιλητές ανέλυσαν επί δύο ημέρες, στην κεντρική σκηνή αλλά και στην αίθουσα των workshops, όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής των Greece Stay Awards, των πρώτων βραβείων στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης και την ανακοίνωση της διεξαγωγής και δεύτερου συνεδρίου, το φθινόπωρο, στα Χανιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας