Singapore Airlines

Η Singapore Airlines αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στον Κόσμο σύμφωνα με το ταξιδιωτικό ιστότοπο TripAdvisor.

Οι νικητές των Βραβείων Travellers’ Choice Awards for Airlines 2019 επελέγησαν με βάση τις αξιολογήσεις διεθνών ταξιδιωτών ως προς το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ποιότητας και αξίας που παρέχουν οι αεροπορικές εταιρίες. Το TripAdvisor χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμό που λαμβάνει υπόψη την ποσότητα και ποιότητα των αξιολογήσεων και της βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει οι αεροπορικές εταιρίες σε διάστημα 12 μηνών.

Singapore AirlinesΌπως αναφέρει ο CEO της Singapore Airlines, κ. Goh Choon Phong «Είμαστε περήφανοι που επι δύο συναπτά έτη ο συγκεκριμένος θεσμός υψηλού κύρους μας τιμά με το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας στον Κόσμο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επιβάτες μας για τη διαρκή επιβράβευση καθώς και τους εργαζομένους μας ανά τον κόσμο, που ξεπερνούν τον εαυτό τους καθημερινά προκειμένου να τους εξασφαλίσουν την καλύτερη αεροπορική εμπειρία».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Tripadvisor Flights, Cruise & Car Bryan Saltzburg έδωσε συγχαρητήρια στη Singapore Airlines που αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η νικήτρια αεροπορική εταιρία των βραβείων Travelers’ Choice Airlines. Συγκεκριμέν ανέφερε: «Πρόκειται για ένα βραβείο που δίνουν οι καταναλωτές και για αυτό αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, της παγκοσμίου φήμης ποιότητας και της καταπληκτικής αξίας της εταιρείας. Η ομάδα της Singapore Airlines θα πρέπει να είναι περήφανη για το βραβείο της, καθώς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο δήλωσαν ότι συγκαταλέγεται στις αεροπορικές εταιρίες με τις οποίες προτιμούν να πραγματοποιούν τα αεροπορικά τους ταξίδια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας