Σκόπελος

Την τιμητική της είχε η Σκόπελος νωρίτερα κατά την διάρκεια της 4ης ημέρας του εξειδικευμένου θεματικού event «Gastronomy Forum», στην έκθεση Horeca 2019, καθώς σε μια καλά οργανωμένη εκδήλωση παρουσιάστηκε η γαστρονομική ταυτότητα του νησιού των Σποράδων.

ΣκόπελοςΣυγκεκριμένα, στα γευστικά πλατώ παρουσιάστηκαν από στριφτές πίτες μέχρι μπουγάτσες και από δημιουργίες με δαμάσκηνα μέχρι κατσικάκι, χοιρινό σελινάτο, λαχανοπαστίτσιο κ.ο.κ.  

Τις εξαιρετικά νόστιμες γευστικές δημιουργίες ετοίμασε η σεφ Μερόπη Λιθαδιώτη, ενώ στοιχεία ιστορικής αναδρομής και της εν γένει παρουσίασής τους έκαναν η Μαίρη Διαμαντή, Πρόεδρος των ξενοδόχων Σκοπέλου, καθώς επίσης οι Αθηνά Ντάκη και Μάχη Κλωνάρη, αμφότερες Αντιδήμαρχοι Σκοπέλου.

Γαστρονομικές περιηγήσεις στο Gastronomy Forum
Εκατοντάδες επιχειρηματίες της εστίασης, αλλά και chefs, παρακολούθησαν και την τρίτη ημέρα της έκθεσης, τις παράλληλες εκδηλώσεις του Gastronomy Forum.

Ακόμη μία γεμάτη μέρα, με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ήταν και η Κυριακή για το Gastronomy Forum. Στην ενότητα «Γαστρονομική Ταυτότητα» οι περιοχές που ανέδειξαν τον προϊοντικό πλούτο και την ιδιαίτερη κουζίνα τους ήταν η Σάμος, με τη βοήθεια του executive chef Μπιλιμπά Ευάγγελου και της Μαργαρίτας Ικαρίου από τον ΕΟΣ Σάμου, αλλά και η Κρήτη, με την εισήγηση του Βαγγέλη Σμαραγδάκη από το Epos Hotel.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας