Σκυτάλη στον αθλητισμό δίνει το τουριστικό μοντέλο “ήλιος και θάλασσα” τον Οκτώβριο στην Ελλάδα φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα του ελληνικού τουρισμού, προκειμένου να επιμηκύνει την τουριστική σεζόν πέραν των θερινών μηνών.

Με σύμμαχο τον καιρό, αλλά και τη δίψα των συμμετεχόντων για αθλητική δράση, η Ελλάδα από άκρη σε άκρη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο στίβο αγωνισμάτων, που προσελκύει επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

Σοφία Ζαχαράκη: Αποδεικνύεται στην πράξη η δυναμική του Αθλητικού Τουρισμού

«Με τις διοργανώσεις αθλητικού χαρακτήρα να αυξάνονται εβδομάδα με εβδομάδα, η Ελλάδα αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα ραντεβού κάθε χρονιάς για αθλητές και μη! Ένα ραντεβού άρρηκτα συνδεδεμένο με την φυσική ομορφιά, τον πολιτισμό, την γαστρονομία και τις ξεχωριστές ποιοτικές εμπειρίες που προσφέρει η χώρα μας από άκρη σε άκρη, τονίζει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.
Με σοβαρότητα και ξεχωριστό “παλμό” οι διοργανώσεις στους διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα προσελκύουν ολοένα αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών.

Έλληνες και ξένοι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με ενθουσιασμό, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν κάθε προορισμό με την οικογένεια ή την παρέα τους και δίνουν ραντεβού επιστροφής για να τον εξερευνήσουν καλύτερα.

Αποδεικνύεται έτσι στην πράξη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η δυναμική του αθλητικού τουρισμού και η σημασία του για την επέκταση της τουριστικής περιόδου και, τελικά, τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Στο υπουργείο τουρισμού στηρίζουμε και προβάλλουμε τις διοργανώσεις μας που αποτελούν ένα ξεχωριστό ημερολόγιο ποιοτικών εμπειριών και προσδίδουν ξεχωριστή υπεραξία στο εγχώριο τουριστικό προϊόν μας», τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός Τουρισμού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας