Πολυετή εμπειρία στον τομέα των ακινήτων, του τουρισμού και των επενδύσεων έχει ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Αστέρα Βουλιαγμένης Στέλιος Κουτσιβίτης. Προέρχεται από τον όμιλο Γ & Τ Δασκαλαντωνάκη.

Ο κ. Στέλιος Κουτσιβίτης αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, με ισχύ απο την 20η Ιουλίου 2017 όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης. Ο κ. Κουτσιβίτης διαθέτει διεθνή εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού και των ακινήτων, με σημαντική τεχνογνωσία στους τομείς του asset management, των επενδύσεων και της λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του, o κ. Κουτσιβίτης κατείχε διοικητικές θέσεις στον Όμιλο Γ&Τ Δασκαλαντωνάκη, διατελώντας Διευθύνων Σύμβουλος στην εισηγμένη εταιρεία Sofia Hotel Balkan (Βουλγαρία) και Εκτελεστικός Διευθυντής του Group των αστικών ξενοδοχείων (Ελλάδα).

Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής, μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το Columbia University. Ο κ. Jeffrey Macdonald, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς τα καθήκοντά του Διευθύνοντος Συμβούλου κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, θα συνεχίσει να ηγείται της ανάπλασης του Αστέρα από τη θέση του Development Director

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας