Στο Ecali Club στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η 5η ετήσια τελετή γκαλά για την απονομή των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA).

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 και θα αναδείξει τους νικητές του σήματος αριστείας των βραβείων, Signum Virtutis.

Το Ecali Club θα είναι ο πρώτος ελληνικός οργανισμός που μεταφέρει στην Αθήνα αυτό το διεθνές event από τον κόσμο της πολυτελούς φιλοξενίας και lifestyle, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο και ιδρυτή των SSLHLA, Khalil El-Mouelhy, το Ecali Club προσφέρει ιδανικό επίπεδο αποκλειστικότητας στο οποίο έχουν συνηθίσει οι νικητές των βραβείων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, θα φέρουμε την εκδήλωσή μας στην Ελλάδα, μια χώρα συνώνυμη της αριστείας στη φιλοξενία», δήλωσε.

Στο πάνελ των βραβείων θα συμμετάσχουν φέτος 2 νέα μέλη: η Miriam Seferian, ιδιοκτήτρια της SHENKHA Spa consulting και ο Manon Han-Busch, επικεφαλής μάρκετινγκ του οργανισμού. Στην κριτική επιτροπή περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, η Πριγκίπισσα Bhargavi Kumari Mewar, Nathalie, η Πριγκίπισσα των Χοεντσόλερν.

Το 2017 επίσης πρόκειται να λανσαριστεί και η πρώτη έκδοση της Signum Virtutis Collection, αφιερωμένη στην ανάδειξη πολυτελών ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο. Η έκδοση θα διανέμεται σε παγκόσμια βάση με σκοπό να αποτελέσει όχημα προβολής των νικητών απευθείας στη βάση πελατών.

Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων ανοίγουν στις 20 Φεβρουαρίου 2017 και η ψηφοφορία ξεκινά επισήμως τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου για να ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας