Η απονομή των βραβείων του καταξιωμένου Διεθνούς Οργανισμού Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA) γνωστά και ως “The Oscars of Luxury” θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 στο The Ecali Club, όπου από τη σκηνή της απονομής θα παρελάσουν επιχειρηματίες από το διεθνές jet set, γαλαζοαίματοι και η ελίτ της Παγκόσμιας Τουριστικής Βιομηχανίας. Η τελετή απονομής θα αναδείξει τους νικητές του σήματος αριστείας των βραβείων Signum Virtutis. 

Σε συνέχεια της τελετής του 4ου επίσημου Γκαλά το 2016, τα SSLHLA ανακοίνωσαν την τελετή του 5ου Ετησίου Γκαλά όπου θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, και οι νικητές του Signum Virtutis, στους οποίους θα απονεμηθεί η σφραγίδα αριστείας από τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards.

Θα είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας φιλοξενεί την τελετή απονομής των SSLHLA, η οποία θα διεξαχθεί στο Ecali Club, γνωστό για το κύρος και την αίγλη του, ένα Members only club στην Εκάλη το οποίο φημίζεται για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει διαχρονικά στα Μέλη του.

Τη βραδιά της απονομής θα τραγουδήσει η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Νίνα Λοτσάρη. Επίσης, το αστέρι του αθλητισμού στην Τουρκία, Ece Vahapoglu, θα διευθύνει τη βραδιά.

Τα βραβεία SSLHLA, ανακοίνωσαν τον επίσημο συνεργάτη φιλοξενίας τους, που είναι το 5άστερο Wyndham Grand Athens υπό τη διαχείριση της ZEUS International.

Στα Μέλη του Πάνελ Πολυτελείας συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, οι Πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, Πριγκίπισσα Costanza della Torre e Tasso, Πριγκίπισσα Nathalie του Hohenzollern, Ece Vahapoglu, Βαρόνη Nerina keeley, Oliver Jiszda, Manon Han-Busch, ειδικός των σπα Miriam Seferian, Kenelm Jenour, Jean-Christophe Rousseau, Θάνος Λιόντος, Almir Zejneli, Karine Lackner, Νίνα Λοτσάρη και Βέτη Νικολοπούλου.

Επίσημοι Συνεργάτες για το 2017 είναι οι Gold Emotion, Costarellos, Ligne St Barth, Solaris Botanicals, CHORA Art Home & Design, Thesauri Caviar, Shenkha, The Luxury Choice, Adria Exclusive, Wyndham Grand Athens, Zeus International και KSM Human Resources.

Η διευθύνουσα σύμβουλος και συνιδρύτρια των SSLHLA, Nicola El-Mouelhy, δήλωσε: «To 2017 ήταν μια γεμάτη χρονιά για τα βραβεία. Έχουμε κάνει μερικές φανταστικές προσθήκες στο Πάνελ Πολυτελείας, όπως η καταπληκτική Νίνα Λοτσάρη, η Βέτη Νικολοπούλου και ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Oliver Jiszda.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ecali Club, κ. Μ. Γεωργακάκης, πιστεύει ότι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ECALI SA, δικαιώνουν την επιλογή του χώρου για την 5η τελετή απονομής των βραβείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας