Στην Outstand Communications ανέθεσε η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels τη διαχείριση της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχειακού ομίλου στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Outstand Communications αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό στρατηγικής επικοινωνίας, την παροχή υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείου Τύπου, καθώς επίσης και ενέργειες δημιουργικής προβολής μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων και ενεργειών με στόχο να επικοινωνηθούν τα ξενοδοχεία και οι άριστες υπηρεσίες της Brown Hotels.

Η αλυσίδα Brown Hotels, με έδρα το Τελ Αβίβ, διαθέτει boutique hotels σε πολλές σημαντικές πόλεις του κόσμου. Συγκεκριμένα, διαθέτει τα φημισμένα Brown TLV, Brown Beach House, Poli House και DAVE στο Τελ Αβίβ, καθώς και τα Villa Brown και Villa Ba’Moshava στην Ιερουσαλήμ. Έχει επίσης ξενοδοχεία στην πόλη Τρογκίρ της Κροατίας, ενώ επεκτείνεται και στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στην Κύπρο και τη Γερμανία. Η φιλοσοφία της Brown βασίζεται στη δέσμευση για άψογη εξυπηρέτηση, στην αυθεντικότητα, το άριστο design και τη σύγχρονη αισθητική. Τα Brown Hotels έχουν προταθεί επανειλημμένα από διεθνούς φήμης lifestyle, design και travel publications όπως Vogue, Times, Wallpaper, Travel & Leisure, Conde Nast Traveller, National Geographic, NY Times και άλλα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας