Στην εταιρεία W2Strategy I.K.E. ανετέθη από τον ΕΟΤ η προβολή του έργου ADVENTOUR, Adventure across the borders του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας «INTERREG IPA 2014-2020» για την Ελλάδα και την Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η δημιουργία και έκδοση διαφημιστικού εντύπου καθώς και η δημιουργία προωθητικού βίντεο και η συλλογή φωτογραφιών. Το κόστος ανέρχεται σε 36.435,80 ευρώ με ΦΠΑ.

Η W2Strategy ιδρύθηκε από 2 ειδικούς σε θέματα στρατηγικής, κρίσεων και επικοινωνίας, με πολλά χρόνια εμπειρίας σε διάφορα έργα επικοινωνίας. Από το 2012, η W2Strategy έχει εξελιχθεί σε μια Συμβουλευτική Υπηρεσία Στρατηγικής και Επικοινωνίας με ποικίλη πελατεία, καθώς και μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι είναι παθιασμένοι με διαφορετικούς τομείς εργασίας – από τη συγγραφή έως τα βιωματικά έργα έως τις δημόσιες υποθέσεις και στρατηγική. Το δίκτυό έχει χτίσει ισχυρές σχέσεις με μέσα ενημέρωσης, παράγοντες επιρροής και βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς σε όλους τους κλάδους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας