Η συμμετοχή του 100% Hotel Show στο The Hotel Show Dubai, αποτελεί το σημείο εκκίνησης μιας σειράς ενεργειών της καμπάνιας εξωστρέφειας Greeks Teach Hospitality. Στόχος των ενεργειών αυτών, είναι όχι μόνο να αναδείξουν την Ελληνική Τουριστική Επιχειρηματικότητα, αλλά και να διερευνήσουν τη διεθνή προοπτική της έκθεσης.

Οι πρώτες επαφές με Ξενοδόχους και Project Developers από όλο τον κόσμο, διαγράφουν ξεκάθαρα την προοπτική του 100% Hotel Show για προσέλκυση διεθνούς πελατολογίου στις επερχόμενες διοργανώσεις της έκθεσης στην Αθήνα.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών για πιθανές συνεργασίες με εταιρείες Ελληνικής προέλευσης διαφαίνεται ιδιαίτερα αυξημένο, γεγονός που καταδεικνύει την αναγνώριση του Ελληνικού Ξενοδοχειακού προϊόντος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το 100% Hotel Show εκπροσωπείται στο The Hotel Show Dubai από τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη του. Παρουσία του διοργανωτή της έκθεσης, κου Δημήτρη Αντωνάκου, αναμένεται να ολοκληρωθούν σημαντικά ραντεβού με ξενοδόχους αλλά και με πιθανούς επενδυτές.

Το 100% Hotel Show, συνεχίζει τη διεθνή του καμπάνια με τη συμμετοχή του στην ερχόμενη World Travel Market στο Λονδίνο, στις 6-8 Νοεμβρίου 2017, όπου αναμένεται να αποτελέσει μια από τις δυναμικότερες Ελληνικές συμμετοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας