“Σήμερα είναι μία ιστορική μέρα για την Κρητική φιλοξενία. Μετά από ζυμώσεις αρκετών μηνών, η Κρήτη ενώθηκε από άκρη σε άκρη υπό την ονομασία “Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης”. Στις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 20/12/2023, εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκπροσωπήσει την Κρήτη στον κόσμο με εξωστρέφεια και αναπτυξιακό πλάνο”, αναφέρει ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης, στη σχετική ανακοίνωση για την ίδρυση του Συνδέσμου και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Με νέο πρόεδρο τον Νικόλαο Χαλκιαδάκη, αλλά και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση από όλες τις Ενώσεις Ξενοδόχων  στην Κρήτη, ο σύνδεσμος  προσδοκά να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού Κρήτη, εν’ αναμονή των δύο πολύ σημαντικών έργων υποδομών:

  • Του αεροδρομίου στο Καστέλι και του
  • Βόρειου οδικού  άξονα Κρήτης.

Αμέσως μετά τις γιορτές προγραμματίζεται Γενική Συνέλευση για την ψήφιση του νέου καταστατικού αλλά και τα επόμενα βήματα για το πλαίσιο δράσης του νέου συνδέσμου. Η Κρήτη, που παραμένει ο μεγαλύτερος και πλέον πολυπρόσωπος τουριστικός  προορισμός στην Ελλάδα, πορεύεται πια ενωμένη στις προκλήσεις τις επόμενης μέρας που είναι πολλές, αρχής γενομένης από την καθιέρωση της οικονομίας της φιλοξενίας στην κύρια οικονομική δραστηριότητα όχι μόνο στο νησί, αλλά και σε όλη τη χώρα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.: Χαλκιαδάκης Νικόλαος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α΄: Σταματάκης Εμμανουήλ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β΄: Κουμνάς Νικόλαος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Mανούσος Μανώλης
ΑΝ.Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παπαδάκης Κυριάκος
ΤΑΜΙΑΣ: Τσακαλάκης Εμμανουήλ
ΕΦ. ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: Κακουράκης Ιωάννης

Ελεγκτική επιτροπή:

Πρόεδρος: Βαρδάκης Γιώργος
Μέλη: Σωμαράς Αλέξανδρος, Χριστοφοράκης Μιχαήλ         

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας