Δύο από τις πιο καινοτόμες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να προσελκύσουν νέους επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Κατά την ενοικίαση ενός δωματίου Airbnb, οι εταιρικοί πελάτες θα μπορούν να κλείνουν χώρο σε γραφείο της WeWork στο πλησιέστερο σημείο διαμονής τους.

Η Airbnb ξεκίνησε ήδη ένα πιλοτικό πρόγραμμα με την WeWork Cos, τον μεγαλύτερο προμηθευτή ενοικιάσεως χώρων εργασίας στον κόσμο για όσους δεν επιθυμούν να υπογράψουν μίσθωση γραφείων.

Παρέχει στους ταξιδιώτες της, ευκολίες που βρίσκουν συνήθως σε επιχειρηματικά κέντρα ξενοδοχείων, όπως γραφείο εργασίας, Wi-Fi, εκτυπωτές και αίθουσες συσκέψεων.

Οι εταιρείες ξεκίνησαν πιλοτικά σε έξι πόλεις σε Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, την Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και το Σίδνεϊ.

Τα επαγγελματικά ταξίδια θα μπορούσαν να είναι μια προσοδοφόρα ευκαιρία και για τις δύο εταιρείες.

Ηδη η Airbnb παρουσίασε ένα εργαλείο αναζήτησης τον Απρίλιο για τα σπίτια «Business Travel Ready» με γραφείο και internet υψηλής ταχύτητας.

Τώρα θα πρέπει να πείσει πελάτες της στελέχη επιχειρήσεων να χρησιμοποιούν για τις συναντήσεις τους αίθουσες συνεδριάσεων και κοινόχρηστο χώρο γραφείων σε απόσταση λίγων τετραγωνικών μέτρων, από το κατάλυμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας