Σε μια νέα συνεργασία προχώρησε το Γραφείο για τον Συνεδριακό Τουρισμό στη Θεσσαλονίκη (Thessaloniki Convention Bureau) με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με στόχο να ενισχυθεί η ανάδειξη της συνεδριακής δραστηριότητας της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Κοινός στόχος της συμφωνίας που υπογράφηκε είναι η γνωστοποίηση των υπηρεσιών που διαθέτει το TCB στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, με τις οποίες ενδυναμώνεται η διαδικασία για την προσέλκυση και διοργάνωση συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο πρύτανης του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας, αναφέρθηκε στα οφέλη αυτής της συνέργειας, ενώ η αναπληρώτρια Πρύτανης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Δέσποινα Κλαβανίδου, εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα συμβάλλει στην υλοποίηση καινοτόμων δράσεων προς όφελος του τοπικού συνεδριακού τουρισμού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του TCB, Γιάννης Ασλάνης, σημείωσε ότι σκοπός αυτής της συνεργασίας, μεταξύ άλλων, είναι να κοινοποιηθεί στη μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας πως το ΤCB είναι “παρών”, να υποστηρίξει κάθε βήμα για τη διεκδίκηση ενός συνεδρίου, συνδέοντας τον συνεδριακό ιστό της πόλης με ένα δίκτυο επαγγελματιών – μελών έτοιμο να προφέρει τις υπηρεσίες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας