Η εταιρεία Mikenopa Hellas, η οποία ειδικεύεται στην παροχή internet υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσιών Πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα, ανανέωσε τη συνεργασία της με το πολυτελές και άρτια εξοπλισμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων, Titania Hotel, που βρίσκεται στην καρδιά του Ιστορικού και Εμπορικού κέντρου της Αθήνας, επί της οδού Πανεπιστημίου.

Στα πλαίσια της γενικότερης ανανέωσής του, το Titania Hotel επέλεξε για άλλη μια φορά τη Mikenopa για να εγκαταστήσει στους χώρους του εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας των εταιρειών Ruckus και ΗΡ, δημιουργώντας έτσι μια από τις αρτιότερες και πιο σύγχρονες υποδομές WiFi που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Ο κ.  Jean Valajannis, Διευθυντής Χώρας της Mikenopa Hellas, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που μέσα από την κοινή μας προσπάθεια με το Titania Hotel, έχουμε ολοκληρώσει άλλη μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση με επιτυχία σε ένα από τα πιο θαυμάσια business ξενοδοχεία της Αθήνας, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω της Mikenopa”.

 Όσον αφορά τη συνεργασία αυτή, ο κ. Σπύρος Κομνηνός, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Titania Hotel, σημείωσε: «Η αποστολή μας είναι να ικανοποιήσουμε τους επισκέπτες με μια εξαιρετική εμπειρία, προσφέροντας πολυτελή διαμονή και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια αποστολή αποφασίσαμε ότι ήταν σημαντική η αναβάθμιση του συστήματος και η δωρεάν παροχή ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, συνεργαστήκαμε με τη Mikenopa Hellas για τη διασφάλιση της ποιότητας της πρόσβασης των επισκεπτών μας στο διαδίκτυο».

Ο όμιλος Mikenopa ειδικεύεται στην παροχή τεχνολογιών υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών Πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα. Όλες οι προσφερόμενες τεχνολογικές λύσεις είναι σχεδιασμένες για να επιφέρουν επιπλέον εισοδήματα στα ξενοδοχεία, καθώς επίσης και σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους. Με πελατολόγιο που καλύπτει περισσότερα από 200.000 δωμάτια, η Mikenopa έχει εξασφαλίσει μια σημαντική θέση στην Κεντρική Ευρώπη, την Ελλάδα και τη Ρωσία, και σταδιακά επεκτείνεται σε νέες αγορές στην Άπω Ανατολή.

Η εταιρεία Mikenopa Hellas ΕΠΕ έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, π.χ. το Hilton Athens, την αλυσίδα Mitsis Hotels, το Capsis Elite Resort, τον όμιλο Airotel, την αλυσίδα Kipriotis Hotels, το Pilot Beach Resort, το Μέγαρο Μουσικής, το ξενοδοχείο Royal Olympic κ.ά. Η εταιρεία είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας