Την εταιρεία Χρυσά Αυγά υποδέχθηκε ως νέο μέλος η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ενισχύοντας περαιτέρω, με μία ακόμη σημαντική ελληνική επιχείρηση, τη δυναμική της δράσης στην προσπάθεια για τη στήριξη και προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας ως το μόνο βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο ικανό να δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία.

Τα Χρυσά Αυγά, έχοντας πιστοποιηθεί με επιτυχία από την εταιρεία EUROCERT, φέρουν πλέον το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και έτσι αποτελούν ενεργό μέλος της Πρωτοβουλίας που περιλαμβάνει ορισμένες από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, με ιδιοκτησία, παραγωγική δραστηριότητα και βάση στην Ελλάδα, και έχει ως στόχο στην ανάδειξη της υψηλής προστιθέμενης αξίας και του σημαντικού ρόλου της ελληνικής επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας, τη μείωση της ανεργίας και τη διατήρηση του εθνικού πλούτου στη χώρα.

Τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ είναι η πρώτη ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής και τυποποίησης  ποιοτικού ελέγχου και εμπορίας αυγών στην Ελλάδα, η οποία διακινεί πάνω από 270 εκατομμύρια αυγά ετησίως. Ιδρύθηκε το 1996, με τη συνένωση 2 μεγάλων εταιριών του χώρου  και με τη 60χρονη πείρα των παραγωγικών της μονάδων παρουσιάζει σήμερα μια από τις πιο σύγχρονες, ασφαλείς  και καινοτόμες γκάμες προϊόντων διεθνώς, και ειδικά στα βιολογικά αυγά, με κότες που κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα σε καθαρά βιολογικούς ελαιώνες.

Με έμφαση στη διασφάλιση ποιότητας και φρεσκάδας των αυγών, οι μονάδες της εταιρείας στο Σχηματάρι Βοιωτίας και το Χιλιομόδι Κορινθίας διαθέτουν υπερσύγχρονα συστήματα ωοσκόπησης των αυγών, καθημερινούς κτηνιατρικούς ελέγχους, αυτοματοποιημένα συστήματα νερού και τροφής και σύστημα βιολογικού καθαρισμού και επεξεργασίας των αποβλήτων τα οποία μετατρέπονται σε οργανικά λιπάσματα. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία διαθέτει όλες τις ανώτερες πιστοποιήσεις, μεταξύ των οποίων  ISO 9001, ISO 22000, GMO FREE, ΔΗΩ, AGROCERT κ.α.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι:

Agrino, ΕΨΑ, Νιτσιάκος, Λουξ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζαγόρι, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Αναψυκτικά Φλώρινας Δινάκη, Brava, ΕΖΑ, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία  Βαρβαγιάννη, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, ΠΑΚΟ, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aυγά Βλαχάκη, Χαΐτογλου, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά Αυγά, Cretan Mill.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας