Ο ΕΟΤ ενέκρινε την υλοποίηση ταξιδιού εξοικείωσης αποστολής από τη Σερβία στην Εύβοια κατά το χρονικό διάστημα από 27 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2023.

Στο ταξίδι θα συμμετάσχει η εκπρόσωπος του διοργανωτή ταξιδιών «Ponte Travel», Teodora Zaric και ο ταξιδιωτικός δημοσιογράφος και συντάκτης πολλών δωρεάν διαδικτυακών ταξιδιωτικών βιβλίων και οδηγών Ivan Andrejic, έχοντας πάνω από 150.000 αναγνώστες από τη Σερβία, τη Γερμανία, την Ελβετία και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας Ponte Travel εξειδικεύεται στην πώληση τουριστικών πακέτων για την Ελλάδα που συνδέονται παράλληλα με τον τουρισμό ευεξίας και τον τουρισμό πολυτελείας, ενώ προσφέρει και τουριστικά πακέτα για την Κέρκυρα, τα Χανιά, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τη Ρόδο και τη Σκιάθο.

Η δράση διοργανώνεται από την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Σερβίας στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ε.Ο.Τ. για την ανάδειξη λιγότερο γνωστών ελληνικών τουριστικών προορισμών, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδεται στην προβολή και προώθηση του νησιού της Εύβοιας. Πραγματοποιείται δε σε συνεργασία με την εταιρία «M.T.C. Group», η οποία παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στο ξενοδοχείο «Thermae Sylla Spa», το οποίο θα αναλάβει την κάλυψη του κόστους της διαμονής και της σίτισης των φιλοξενούμενων. Ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού θα καλύψει τις ξεναγήσεις καθώς και τις μεταφορές εντός του νησιού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας