Τετράδη

Την υποψηφιότητα της Χριστίνας Τετράδη στην μονοεδρική εκλογική περιφέρεια της Ζακύνθου, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Μετά την συνάντηση της με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, η κυρία Τετράδη δήλωσε σχετικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της:

Τετράδη«Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη, η επιλογή μου από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου, ως υποψήφια Βουλευτής. Πιστεύω ακράδαντα πως είναι χρέος όλων των Ελλήνων που εργαζόμαστε, δημιουργούμε και παράγουμε, να στρατευτούμε δίπλα του, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φέρουμε στην πατρίδα μας την ανάπτυξη και την πρόοδο, την καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας

Ποια είναι η Χριστίνα Τετράδη

Η Χριστίνα Τετράδη, κατάγεται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ζάκυνθο. Είναι παντρεμένη με τον τ. Υφυπουργό Τουρισμού και Βουλευτή Τάσο Λιάσκο και έχουν μια κόρη. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Thames Valley University της Μεγάλης Βρετανίας, με ΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Τουρισμού και ΜΑ στο Διεθνές Marketing, μιλάει 3 ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά). Επιχειρηματίας – Ξενοδόχος, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group.
Με την πεποίθηση ότι ο τουρισμός αποτελεί το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας, τον υπηρετεί ως Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, Πρόεδρος Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου, Μέλος Δ.Σ. της Marketing Greece, Μέλος του ΣΕΤΕ, Μέλος της Εθνικής Επιτροπής SKAL και του Μέλος του HCIMA.
Σημειώνεται ότι συνεντεύξεις και άρθρα της για θέματα οικονομίας και τουρισμού έχουν προβληθεί και δημοσιευθεί σε έγκριτα διεθνή και εθνικά μέσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας