Με εφόδια τις ειδικές μορφές Τουρισμού και τη γαστρονομική της υπεροχή, προβλήθηκε δυναμικά η Ίος στη Γαλλία μέσω της οργανωμένης συμμετοχής του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Salon Mondial du Tourisme» που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, το διάστημα  15-18 Μαρτίου 2018.

Στο μοντέρνο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που κατείχε μία από τις πλέον προνομιακές και περίοπτες τοποθεσίες του εκθεσιακού κέντρου, ο Δήμος Ιητών εκπροσωπήθηκε σε ξεχωριστό stand από τον κύριο Βαγγέλη Ρουκουτάκη, μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και συμμετείχε σε στοχευμένες προγραμματισμένες συναντήσεις εντός και εκτός της έκθεσης με τη στήριξη της εταιρίας Τουριστικού Marketing Remake.

Τα μονοπάτια, οι καταδύσεις, το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, τα θαλάσσια σπορ, τα γαλαζοπράσινα νερά και τα εξαιρετικά τυροκομικά προϊόντα του νησιού προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση σε εκπροσώπους φορέων και έγκριτους bloggers και δημοσιογράφους που συνεργάζονται με κορυφαία Γαλλικά blogs και ΜΜΕ όπως το Lonely Planet.

Επιπλέον, το ενδιαφέρον στράφηκε και σε ΜΜΕ άλλων αγορών του εξωτερικού με καθιερωμένη ή ανερχόμενη θέση στα Τουριστικά δρώμενα, όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Αλγερία, αντίστοιχα. Ταυτόχρονα με τα προκαθορισμένα ραντεβού, η αντιπροσωπεία του προορισμού  είχε την ευκαιρία να ενημερώσει πλήθος ενδιαφερομένων και εν δυνάμει ταξιδιωτών που προτίθενται να εντάξουν την Ελλάδα στα ταξιδιωτικά τους πλάνα στο άμεσο μέλλον.                        

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας