Για το δρόμο του Μεταξιού μέχρι την Κίνα, με περάσματα από Ελλάδα, ΗΑΕ, Ινδία, Σρι Λάνκα και Μαλαισία ξεκινά τα ταξίδια του το κρουαζιερόπλοιο Majestic Princess, με προορισμό το πρώτο κινεζικό λιμάνι Xiamen.

Η κρουαζιέρα είναι προϊόν της συνεργασίας της μεγαλύτερης εταιρίας πολυτελούς κρουαζιέρας στον κόσμο, Princess Cruises, με την Ένωση Κινέζων για τη Φιλία και τις Ξένες Χώρες, για την παρουσίαση προγράμματος πολιτιστικών ανταλλαγών, στο δρόμο του Μεταξιού, από τη Ρώμη με προορισμό την Κίνα.

Το Majestic Princess θα φθάσει στο λιμάνι Xiamen στις 26 Ιουνίου και θα ξεκινήσει την πρώτη σεζόν home-porting στη Σαγκάη στις 11 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας προς την Κίνα, θα λειτουργήσει το πρόγραμμα πολιτιστικών ανταλλαγών με θέμα «Αφηγούμενοι την κινεζική ιστορία κατά μήκος του δρόμου του Μεταξιού».

Κατά τη διάρκεια του ταξιδίου (37 ημέρες), καλλιτεχνικές ομάδες αλλά και η Εθνική Ορχήστρα της Κίνας, η Εθνικό Όπερα και Χωροθέατρο της Κίνας θα προσφέρει διασκέδαση και θα επιμορφώσει περισσότερους από 6.500 επιβάτες από περισσότερες από 40 χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας