Πολύ ισχυρή ζήτηση καταγράφει αυτή τη σεζόν για την Ελλάδα ο δεύτερος μεγαλύτερος τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας, Thomas Cook, ενώ το 2017 σηματοδοτεί την ξεκάθαρη επιστροφή της Αιγύπτου καθώς και μία απότομη αύξηση στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής για Τουρκία.

Άλλωστε, η Τουρκία αυτή τη στιγμή είναι φθηνότερη κατά 25-30% από την Ισπανία και την Ιταλία, καθώς οι χωρητικότητες στους δημοφιλείς προορισμούς στερεύουν.

Η Thomas Cook Γερμανίας ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την υπηρεσία εγγύησης εξυπηρέτησης πελατών μέσα σε ένα 2ωρο, προσθέτοντας επίσης νέους προορισμούς αλλά και διευρύνοντας την προσφορά στους υφιστάμενου για το χειμώνα του 2017/18.

Σύμφωνα με την Stefanie Berk, υπεύθυνη Γερμανίας, η ταχεία εξυπηρέτηση πελατών η οποία θα επιλύει τα προβλήματα στα ξενοδοχεία εντός 24 ωρών – διαφορετικά επιστρέφεται το ποσό πληρωμής – επεκτείνεται και στους μακρινούς προορισμούς σε brand ξενοδοχείων Thomas Cook Signature και Neckermann Reisen.

Οι νέοι προορισμοί για τον ερχόμενο χειμώνα είναι η Αρούμπα, το Κουρασάο και το Λάος, καθώς και το Μπαχρέιν και Μιανμάρ στο πολυτελές χαρτοφυλάκιο Finest Selection. Επίσης, αυξάνεται η χωρητικότητα στα νησιά Cape Verde και το Μαρόκο, ενώ διπλασιάζονται και οι πτήσεις στην Αίγυπτο.

Τα Κανάρια θα είναι 4% ακριβότερα και οι μακρινοί προορισμοί κατά 2-3%, όμως Αίγυπτος και Τυνησία θα είναι φθηνότερες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας