Ο όμιλος Radisson Hotel λανσάρει την πρωτοποριακή πρόταση Radisson Meetings Unbound και τη Radisson Meetings Dream Machine με τεχνολογία AI, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι επαγγελματικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.
Συνδυάζοντας την ψηφιακή καινοτομία με την πολυετή εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων, ο όμιλος Radisson Hotel παρουσιάζει τη Radisson Meetings Dream Machine που χρησιμοποιεί ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης το οποίο προσφέρει εξατομικευμένες δυνατότητες που ξεπερνούν τα σημερινά όρια στη διοργάνωση συναντήσεων και εκδηλώσεων, από το concept μέχρι την οπτικοποίηση. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει να μοιραστούν την εμπειρία τους με τη δημοσίευση case studies από επιτυχημένα καινοτόμα meetings και τρόπους χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης στον συγκεκριμένο τομέα.

Δυναμικά meeting rooms και workshops
Η Radisson Meetings Dream Machine “ζωντανεύει” με μία σειρά από creative workshops και “infinity rooms” που διοργανώνονται από τον όμιλο Radisson Hotel σε διάφορους προορισμούς σε Ευρώπη και Ασία. Τα “infinity rooms” είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που επαναπροσδιορίζει και διευρύνει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διοργάνωση επαγγελματικών συναντήσεων. Είναι γεγονός ότι η αποτελεσματικότητα μιας επαγγελματικής συνάντησης μπορεί να επηρεαστεί σημαντικά από το περιβάλλον όπου λαμβάνει χώρα και τα ερεθίσματα που δέχονται οι συμμετέχοντες. Τα infinity rooms προσφέρουν ένα ειδικά σχεδιασμένο και εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό μιας πολύβουης αίθουσας συσκέψεων: Φανταστείτε ότι μέσα από μια σειρά ασκήσεων visualization οδηγείστε σε ένα σκοτεινό μαύρο δωμάτιο. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είναι εκεί αλλά δεν μπορείτε να τους δείτε. To brain storming θα πραγματοποιηθεί αργότερα, αλλά στην αρχή είστε μόνο εσείς και ακολουθείτε συγκεκριμένες οδηγίες που έχουν στόχο να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να σημειώνουν ήσυχα τις σκέψεις τους καθώς προχωρά η άσκηση. Στη συνέχεια και έχοντας περάσει από πολλά, όλο και βαθύτερα στάδια σκέψης, το δωμάτιο σταδιακά φωτίζεται, αποκαλύπτοντας σε όλο το χώρο ειδικά σχεδιασμένα επαναλαμβανόμενα μοτίβα μαζί με μια οπτική απόδοση των σκέψεων που έχει σημειώσει ο καθένας και χρησιμεύει ως βάση για την ομαδική συζήτηση που ακολουθεί. To πρώτο “infinity room” λανσαρίστηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στο Park Inn by Radisson Amsterdam City West, ενώ η Radisson Meetings Dream Machine αξιοποιείται σε διάφορα events σε Ντίσελντορφ, Κοπεγχάγη, Μάντσεστερ και Γιοχάνεσμπουργκ.

Τεχνολογίες αιχμής
Δεν είναι εύκολο να εντυπωσιάσεις τους διοργανωτές συνεδρίων και όσους συμμετέχουν σε επαγγελματικές συναντήσεις οι οποίοι αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια για να παραστούν και περιμένουν ως αντάλλαγμα να διευκολυνθούν ώστε να εμβαθύνουν πλήρως στο αντικείμενο της συζήτησης”, λέει η Daniela Dumitrescu, Διευθύντρια Παγκόσμιας Μάρκετινγκ Στρατηγικής της Ομάδας Ξενοδοχείων Radisson. “Η έμπνευση και η δημιουργικότητα είναι πλέον απαραίτητες. Τα Radisson Meetings Unbound και Radisson Meetings Dream Machine βοηθούν τους συνεργάτες μας να ξεκλειδώσουν νέες δυνατότητες στις επαγγελματικές συναντήσεις τους, αξιοποιώντας ό,τι πιο καινοτόμο στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας. Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία AI, οι χώροι μας μεταμορφώνονται σε μια “παιδική χαρά” για ενήλικες όπου οι ιδέες αναδεύονται, οι σχέσεις εμβαθύνονται και η δημιουργικότητα ανθίζει. Εργαζόμαστε σκληρά για να σκεφτούμε έξω από το κουτί και είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε αυτή τη συναρπαστική, δημιουργική πλατφόρμα“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας