Τα Aria Hotels, η ελληνική θυγατρική εταιρεία του ομίλου Libra Group, ανακοινώνει το νέο της project: The Duchess, στο ήσυχο νησί των Κυκλάδων, τη Θηρασιά.
Γνωστή για τη μαγευτική της ατμόσφαιρα, τα παραδοσιακά χωριά και την ηφαιστειακή της φύση, η Θηρασιά είναι ένα ασύγκριτα όμορφο νησί που γειτονεύει με τη Σαντορίνη. Από την άνοιξη του 2025, το The Duchess θα προσφέρει στους επισκέπτες του μια εμπειρία πέντε αστέρων, με θέα τη μαγευτική καλντέρα της Σαντορίνης και το ηλιοβασίλεμα.
Το The Duchess θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής που θα ενσαρκώνει την αίσθηση της αυθεντικής φιλοξενίας και χαλάρωσης μέσα από 12 πολυτελείς σουίτες, προσεκτικά σχεδιασμένες και με πανοραμική θέα στην καλντέρα και τα μαγευτικά χρώματα του αιγαιοπελαγίτικου ηλιοβασιλέματος. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης χώρο spa, ο οποίος υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.
Τα Aria Hotels, με περίπου 70 καταλύματα σε όλη την Ελλάδα, άμεσα συνυφασμένα με την αυθεντική ελληνική εμπειρία, αποτελούν θυγατρική του ομίλου Libra Group, ενός ιδιωτικού, παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρηματικού ομίλου, του οποίου 20 θυγατρικές έχουν περιουσιακά στοιχεία και δραστηριότητες σε σχεδόν 60 χώρες. Τα Aria Hotels είναι επίσης μία από τις πρώτες εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο, και η πρώτη στην Ελλάδα, που μισθώνει απευθείας τα εξαιρετικά καινοτόμα αεροσκάφη κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (eVTOL).
Σύντομα, οι επισκέπτες των Aria Hotels θα μπορούν να ταξιδεύουν πάνω από την μαγική καλντέρα με αεροσκάφη ALIA-250 eVTOL και να διασχίζουν την Ηπειρωτική Ελλάδα με έναν πιο οικολογικό, γρήγορο και προσιτό τρόπο, καθώς θα προσγειώνονται με ασφάλεια σε ένα από τα τέσσερα υπό κατασκευή vertiports των Aria Hotels που θα συνδέουν την Ελλάδα με τα νησιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας