Το Wolt Market συμπληρώνει δύο χρόνια λειτουργίας στη χώρα μας και μεταξύ 23-25 Μαΐου προσφέρει πλούσια δώρα σε όσους κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα Wolt Market μέσα από την εφαρμογή της Wolt, από το κινητό ή τον υπολογιστή τους.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από combos και προσφορές έως και -55% σε αγαπημένες κατηγορίες προϊόντων όπως ζυμαρικά, καθαριστικά, είδη για το μωρό, παγωτά και άλλα επιλεγμένα προϊόντα. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε super διαγωνισμούς με αγορές προϊόντων. Οι χρήστες της εφαρμογής παραγγέλνοντας τα αγαπημένα τους προϊόντα από τo Wolt Market από τις 23 έως και τις 25 Μαΐου, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικά δώρα, όπως PS5, iPhone 14, μηχανή espresso Nescafé Dolce Gusto, ηχεία JBL, Xiaomi smartwatch και πολλά άλλα.

Επιπλέον, οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται το ίδιο διάστημα, θα έχουν δωρεάν διανομή, ενώ οι χρήστες που προχωρούν σε αγορές άνω των 35€, θα μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση για να κερδίσουν 500€ σε ψώνια μέσα από τα Wolt Market.

Το Wolt Market προσφέρει στους καταναλωτές μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε μεγάλη ποικιλία, καθώς διαθέτει περισσότερους από 4.000 κωδικούς. Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν όλο το φάσμα καθημερινών αναγκών, από φρουτολαχανικά, γαλακτοκομικά, ζυμαρικά και έτοιμα γεύματα, έως απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και πολλές ακόμη κατηγορίες. 

Οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν τα καθημερινά τους ψώνια μέσω του Wolt Market όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00, και σε περίπου 20 λεπτά να τα έχουν στην πόρτα τους. Με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, η επιλογή γίνεται ακόμη πιο εύκολη, ενώ οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με κάρτα ή με μετρητά. Επιπρόσθετα, μέσω του live tracking οι πελάτες του Wolt Market μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο, έχοντας στη διάθεσή τους την ταχύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery.

Η Ελλάδα ήταν μία από τις πρώτες χώρες όπου η Wolt επένδυσε στη δημιουργία ενός δικτύου καταστημάτων Wolt Market, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες επιλογές μέσω της εφαρμογής. Το πρώτο κατάστημα Wolt Market ξεκίνησε τη λειτουργία του στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια η παρουσία του Wolt Market επεκτάθηκε σε πολλές περιοχές της Αττικής, στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, φτάνοντας σήμερα στα 10 καταστήματα συνολικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας