Το Υπουργείο Τουρισμού στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής του WTTC
Το Υπουργείο Τουρισμού στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής του WTTC
Ο κ. Τζιάλλας με τον διάσημο σκηνοθέτη Francis Ford Coppola, ο οποίος συμμετείχε στη Σύνοδο του WTTC με την ιδιότητα του ξενοδόχου που επενδύει στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού αντιπροσωπεία από το Υπουργείο Τουρισμού έδωσε το παρόν συμμετείχε στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων & Τουρισμού WTTC, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς συναντήσεις στον τουρισμό το Υπουργείο εκπροσώπησε ο  κ. Γιώργος Τζιάλλας Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης.

Ο κ. Τζιάλλας είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον υπουργό Τουρισμού της Αργεντινής, Gustavo Santos, τον πρόεδρο του Τουριστικού Επιμελητηρίου Αργεντινής Aldo Elias και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Αργεντινής Μario Ijelman, συζητώντας  για τις προοπτικές ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από την Αργεντινή.

Το Υπουργείο Τουρισμού στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής του WTTC
Η πρόεδρος του WTTC Gloria Guevara με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργο Τζιάλλα

Ο κ. Γιώργος Τζιάλλας συζήτησε και με την πρόεδρο του WTTC Gloria Guevara για τη σημαντική συνεισφορά του τουρισμού στην παγκόσμια οικονομία και τις προτεραιότητες στην τουριστική ανάπτυξη, ενώ δεν παρέλειψε να ενημερώσει για την εθνική και περιφερειακή τουριστική πολιτική με στόχο 365 ημέρες το χρόνο τουρισμό στην Ελλάδα.

Με την υφυπουργό Τουρισμού της Πορτογαλίας Ana Godinho συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διεκδικήσουν πόρους για τον τουρισμό από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά το σχεδιασμό και τη διαπραγμάτευση για την επόμενη προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ.

Επίσης, παρουσία του πρέσβη κ. Δημήτρη Ζεβελάκη και του κ. Αλέξανδρου Οικονόμου, εμπορικού ακόλουθου, συναντήθηκε με τους κ.κ. Γιώργο Χρυσανθακόπουλο αντιπρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδας-Αργεντινής και Γιώργο Σουβατζή, γραμματέα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας