τουρισμός 55+

Ο τουρισμός 55+ θα αποτελέσει το επίκεντρο του φετινού Διεθνούς Συνεδρίου της έκθεσης Philoxenia, το οποίο πραγματοποιείται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 10:00-15:30 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός», στην Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του τουρισμού, όσο και σε σπουδαστές του κλάδου, θα μιλήσουν ειδικοί στον τουρισμό 55+ (Silver Tourism 55+), με εμπειρία δημιουργίας σχετικών τουριστικών προϊόντων, καθώς και ειδικοί στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και στις πωλήσεις βάσει της Οδηγίας 24/11/ΕΕ για τη διασυνοριακή υγεία .

Οι ταξιδιώτες 55+ επιζητούν ποιοτικές υπηρεσίες με στόχο την ευζωία τους, ταξιδεύουν για περισσότερο χρονικό διάστημα σε περιόδους ή μέρη με ηπιότερο κλίμα και με καλή προσβασιμότητα σε όλες τις υπηρεσίες, αλλά και στο φυσικό τοπίο, ενώ το βασικότερο στοιχείο είναι ότι αναζητούν συνεχή και αξιόπιστη υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, συμπεριλαμβανομένων ενδεχομένως και υπηρεσιών υγείας και ευεξίας.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσονται και τουρίστες μεγαλύτερης ηλικίας, που προτιμούν στο ταξίδι τους να υπάρχουν ειδικές παροχές για τις ιδιαιτερότητές τους και ειδικές εκδρομές για πολιτιστικούς σκοπούς ή για λόγους ευεξίας.

Το συνέδριο, αποτελεί μία συνδιοργάνωση της ΔΕΘ-Ηelexpo και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ελλάδος, ενώ πραγματοποιείται με την υποστήριξη της European Federation of Tourist Guide Associations (FEG) και του European Network for Accessible Tourism (ΕΝΑΤ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας