Ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα για το 2016, στην κατηγορία τριών αστέρων,βραβεύθηκε το ξενοδοχεί﨔Pilion Terra” στην Πορταριά του Πηλίου και η τιμητική διάκριση και βράβευση του ξενοδοχείου έγινε από την Trivago για τη σταθερά υψηλή βαθμολογία των επισκεπτών στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Το ξενοδοχείο, που συγκαταλέγεται στα δέκα καλύτερα, μέσω της βαθμολογίας που έχει αποσπάσει στη διαδικτυακή πλατφόρμα κρατήσεων Booking, βρίσκεται στη θέση Παναγίτσα, στο δρόμο από την Πορταριά προς την Μακρυνίτσα.

Το “Pilion Terra”  είναι δημιούργημα του Δημήτρη Φωτιάδη από την Ξάνθη, ο οποίος είναι λάτρης του Πηλίου και της Μαγνησίας γενικότερα, και γι’ αυτό αποφάσισε να επενδύσει πριν από τέσσερα χρόνια και να δημιουργήσει το θαυμάσιο από αρχιτεκτονικής πλευράς ,αλλά και παροχών προς τους επισκέπτες,ξενοδοχείο του.

Η βράβευση με τιμητική διάκριση για το “Pilion Terra” ήταν ευχάριστη έκπληξη για τον κ. Φωτιάδη και τους συνεργάτες του,τονίζοντας ότι “το βραβείο αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλονται, προκειμένου ο πελάτης να νιώσει οικεία στη διάρκεια της διαμονής του. Δεν εφησυχάζουμε ποτέ και ευελπιστούμε να πάμε ακόμη καλύτερα, διατηρώντας αλλά και ενισχύοντας, ταυτόχρονα, τις ποιοτικές προδιαγραφές που έχουμε θέσει από την αρχή”.

Το ξενοδοχείο “Pilion Terra” διαθέτει 24 δωμάτια, οι εσωτερικοί χώροι είναι διαμορφωμένοι σε πιο μοντέρνο στυλ, διατηρώντας, ωστόσο εξωτερικά τις αρχιτεκτονικές προδιαγραφές που συνάδουν με το Πήλιο, και παραμένει ανοιχτό δώδεκα μήνες το χρόνο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον επισκεπτών από την Ελλάδα, τις Ευρωπαϊκές χώρες,το Ισραήλ, και αλλού.

Κυριότερο χαρακτηριστικό της ξενοδοχειακής- τουριστικής επένδυσης είναι το φιλικό περιβάλλον, οι παροχές στα παιδιά και η άμεση επικοινωνία με τους επισκέπτες.ενώ από πλευράς ιδιοκτησίας επισημαίνεται ότι “οι στόχοι που βάζουμε για τη καινούργια χρονιά, είναι να υπάρχουν ακόμη περισσότεροι ευχαριστημένοι πελάτες και πραγματικά αγωνιζόμαστε γι αυτό,αφού προσπαθούμε να υλοποιούμε κάθε αίτημα, προκειμένου να καθίσταται ευχάριστη η διαμονή τους στο ξενοδοχείο μας και φυσικά στην περιοχή μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας