Η Turkish Airlines, με το σύνθημά της «Widen Your World», φέρνει το Super Bowl στις πτήσεις της, ενώ παράλληλα ξεκινά τη νέα παγκόσμια εκστρατεία της, «Πέντε Αισθήσεις», με μια διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Dr. Oz.

Οι επιβάτες της Turkish Airlines θα μπορούν να παρακολουθήσουν το Super Bowl LII, το τελικό παιχνίδι της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας των ΗΠΑ, σε όλες τις πτήσεις στις 4 Φεβρουαρίου 2018, μέσω σύνδεσης στο Internet.

O Ahmet Olmuştur, Chief Marketing Officer (CMO) της Turkish Airlines δήλωσε: «Δεν μεταφέρουμε μόνο τους πελάτες μας στις περισσότερες χώρες στον κόσμο. Επιδιώκουμε επίσης να τους προσφέρουμε μια εμπειρία ζωής δίνοντάς τους εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών αλλά και εξαιρετική ψυχαγωγία κατά την πτήση. Οι επιβάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, στη διάρκεια των πτήσεων της Turkish Airlines το Super Bowl, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα στην αμερικανική τηλεοπτική ιστορία. Συγχρόνως, είμαι ευτυχής να ανακοινώσω ότι το νέο μας τηλεοπτικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον καρδιοχειρουργό και τηλεοπτική προσωπικότητα, Dr. Oz, θα μεταδοθεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος του Super Bowl, σηματοδοτώντας την έναρξη της καμπάνιας μας Πέντε Αισθήσεις».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας