Παραδόθηκε πρόσφατα από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. το έργο Πυρασφάλειας και BΕMS στo νέο συγκρότημα «Villa 20» στο κορυφαίο επτάστερο «boutique resort Amanzoe» στην Ερμιόνη Αργολίδας.

H Villa 20, το νέο απόκτημα της Amanzoe, εκτείνεται σε έξι (6) επίπεδα με συνολική έκταση 3.000 τ.μ. Αποτελεί την επιτομή του τουρισμού πολυτελείας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι το πιο ακριβό ξενοδοχείο στην ήπειρο μας, σύμφωνα με τα πιο αξιόπιστα ταξιδιωτικά portals.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, όπως και στα υπόλοιπα συγκροτήματα του Amanzoe, μελέτησε – ανέπτυξε και εφάρμοσε Σύστημα BΕMS (Building Energy Management System), δηλαδή αυτοματοποιημένη διαχείριση και ενεργειακό έλεγχο όλων των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, καθώς και ολοκληρωμένο σύστημα Πυρασφάλειας, διασυνδεδεμένο με τα ήδη εγκατεστημένα συστήματα των υπόλοιπων συγκροτημάτων μονάδων της Amanzoe.

Το Έργο, με την παράδοση προς χρήση της Villa 20, αποτελεί πρότυπο Διαχείρισης και Ελέγχου Ενεργειακών συστημάτων αλλά και παράδειγμα Καλής Πρακτικής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Τουριστικού τομέα στη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας