Κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου, το Creta Maris Beach Resort, συνέχισε να λειτουργεί «Πράττοντας Τοπικά», καταφέρνοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά να περάσει επιτυχώς όλες τις διαδικασίες Ανανέωσης Πιστοποίησης με βάση τα κριτήρια πιστοποίησης του Προτύπου «We do local», συγκεντρώνοντας συνολικά 930/1000 βαθμούς.

Κατόπιν της αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε από το Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, το ξενοδοχείο κατάφερε να συγκεντρώσει 930/1000 βαθμούς και να διακριθεί για τις αξιέπαινες ενέργειες που πράττει για την ανάδειξη της ιδιαίτερης ελληνικής φιλοξενίας στους επισκέπτες του, την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και της γαστρονομίας, τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και τη συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

«Και φέτος, συγκεντρώσαμε και παραδώσαμε με περηφάνια όλα τα αρχεία που πιστοποιούν τη στήριξή μας και την αγάπη μας στον τόπο μας, την Κρήτη και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για μια ακόμη φορά ξεχωρίσαμε, περνώντας με επιτυχία τις διαδικασίες ανανέωσης Πιστοποίησης του We do local», τόνισε ο Νίκος Βλασιάδης, Διευθυντής του Creta Maris Beach Resort.

Tο Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας