Οι Εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Βιομηχανίας Τουρισμού συγκεντρώνονται στην Κωνσταντινούπολη 16-18 Φεβρουαρίου 2017 στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνάντησης World Tourism Forum.

Το World Tourism Forum πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατίας και θα φιλοξενήσει στην Κωνσταντινούπολη μεγάλο αριθμό εκπροσώπων του παγκόσμιου Τουριστικού τομέα, Επενδυτών και Δημόσιων φορέων καθώς και 20 Υπουργούς τουρισμού από όλο τον κόσμο.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν ως ομιλητές ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Zuckerberg Media και πρώην Διευθυντής του Facebook, Randi Zuckerberg καθώς και οι Jack Straw και David Miliband, οι δύο Βρετανοί γραμματείς επί πρωθυπουργίας Tony Blair.

Εξέχουσες προσωπικότητες του τουριστικού τομέα θα συμμετέχουν επίσης στο Forum, μεταξύ αυτών και ο Zach King το «φαινόμενο των vines» όπως έχει χαρακτηριστεί για την παρουσία του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η Τουρκία ως ένας από τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς που βρίσκεται στη 2η θέση ανάμεσα στις βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες και μαρίνες θα μοιραστεί το όραμά της με τους επαγγελματίες του τουρισμού παγκοσμίως.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις δράσεις του Forum από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Home

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας